L’Hospitalet amplia la campanya de donació de sang fins al dimecres

El Banc de Sang segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica en el conjunt de les seves campanyes

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) ha ampliat un dia més la campanya de donació de sang “donat l’èxit de la convocatòria” per part de la ciutadania, i es podrà col·laborar fins al dimecres 25 de març.

Publicitat

L’edifici de Mitjans de Comunicació Municipals acull el dilluns, dimarts i dimecres la campanya especial de donació del Banc de Sang i Teixits, de 10 a 14 hores, i de 16.30 a 20 hores, ha informat el consistori aquest dilluns en un comunicat.

Des d’aquesta setmana, el Banc de Sang segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica en el conjunt de les seves campanyes: els donants disposen de gel esterilizador en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per omplir el qüestionari, entre unes altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes