Illa descarta per ara el confinament total perquè “no es pot complir”

El ministre diu que el seu executiu estudia l'evolució de l'epidèmia i si ha d'adoptar un altre criteri ho farà

Publicitat

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha descartat aquest dilluns que el seu executiu adopti ara la mesura d’un confinament total –tal com li reclamen territoris com Catalunya o Múrcia- perquè “el pitjor –i que no ens conduiria a la victòria- és proposar mesures que no es poden complir”. En roda de premsa a La Moncloa, Illa ha insistit que “les mesures han de ser executables” i les dictades pel seu executiu ja són de les “més dràstiques” del món. En tot cas ha advertit que el seu executiu està “analitzant” l’evolució de la epidèmia i si en algun moment considera que ha d’adoptar-ne d’altres, ho faria.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca