Forcadell: “Sortirem reforçats com a persones i com a ciutadans”

"Sortirem reforçats com a persones i com a ciutadans"

Publicitat

L’expresidenta del Parlament empresonada, Carme Forcadell, ha garantit aquest dilluns: “Sortirem reforçats com a persones i com a ciutadans” de la situació generada pel coronavirus i de les mesures preses per tractar de contenir el seu contagi.

“El Covid-19 posa a prova la nostra solidaritat i la nostra resiliència. Passarà, ho superarem”, ha assegurat en un missatge a Twitter recollit per Europa Press, en el qual ha sostingut que la vida és la prioritat i ha demanat cuidar-se.

L’expresidenta de la cambra catalana ha destacat que aquest mateix dilluns es compleixen dos anys des del seu empresonament pel procés independentista: “Avui fa dos anys que estic a la presó, 732 dies”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca