Els treballadors poden denunciar les empreses on no es respecti els 1,5 metres de distància

El conseller El Homrani anima a explorar altres fórmules com el treball en remot abans de presentar un ERTO

Publicitat

El conseller de Treball, Chakir El Homrani, ha dit aquest dilluns que les persones que detectin que als seus llocs de treball no s’està respectant els 1,5 metres de distància ho poden denunciar a Inspecció de Treball de forma telemàtica. Des de fa unes hores, ha entrat en vigor la resolució del Govern que obliga els treballadors a deixar aquest espai com a mesura de prevenció pel coronavirus amb l’excepció de sanitaris, serveis socials i forces de seguretat. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el conseller ha animat a les empreses a explorar altres fórmules, com el teletreball, abans d’optar per presentar un ERTO. Fins ara, hi ha 247.690 treballadors afectats per aquests expedients, “una xifra molt i molt elevada”, ha lamentat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca