El Gobierno respon amb “autoritat” a la rebel·lió de les CCAA contra Sánchez

Robles recorda als presidents autonòmics que “l'única autoritat que pot determinar mesures és el govern espanyol”

Publicitat

El ministra de Defensa, Margarita Robles, recorda als presidents autonòmics que “l’autoritat única a l’hora de determinar les mesures és el govern espanyol”. En una entrevista a Telecinco, Robles ha demanat al president de Murcia, Fernando López Miras, que mantingui el to expressat per la majoria de líders en la reunió d’aquest diumenge i ha demanat que “es compleixin les normes”, “començant pels responsables polítics”. La ministra ha dit també que les crítiques són “benvingudes” i ha admès que tot es pot millorar però ha defensat de nou que les mesures “són molt limitatives d’un dret fonamental: sinó que li preguntin a la gent”.

En aquest sentit, ha dit que caldrà veure l’evolució de la situació i ha admès també que “a tots ens ha agafat per sorpresa, només cal mirar a la resta del món”.

Robles ha insistit, però, que ara és el “moment de treballar tots junts”. “La prioritat ha de ser la de tots i no ens hem de perdre en discussions ni en disputes polítiques”, ha remarcat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca