Catalunya registra 728 altes hospitalàries per coronavirus

Frega els 6.000 casos (551 greus) i suma 245 morts

Publicitat

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 5.925 casos de coronavirus (després de confirmar 1.221 positius nous de SARS-Cov-2 durant les últimes hores), dels quals 551 estan greus, i hi ha 245 morts.

Des de l’inici de l’epidèmia de coronavirus, s’han registrat fins a aquest diumenge 728 altes hospitalàries de diagnosticats amb Covid-19 a Catalunya, segons un comunicat.

A Igualada (Barcelona) hi ha un total acumulat de 228 positius de coronavirus SARS-CoV-2 d’ençà que es va declarar el brot: 6 estan greus i 32 han mort amb Covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca