Ara sí, confinats: les dades del Metro de Barcelona ho demostren

Registra un 84% menys de passatge aquest dilluns al matí

El Metro de Barcelona ha registrat aquest dilluns des de les 5.00 fins a les 9.00 hores un 84% menys d’afluència respecte a un dilluns habitual (el divendres havia baixat el 82% a la mateixa franja), en la segona setmana de restriccions en el transport públic per l’estat d’alarma decretat pel coronavirus.

Publicitat

En un missatge en Twitter recollit per Europa Press, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha detallat que fins a les 7.00 l’afluència ha estat d’un 65% menys, quan el divendres era del 62% en la mateixa hora, i a les 8.00 ha disminuït un 79%, mentre que el divendres va ser del 77%.

Els serveis de Metro i Bus s’han reduït aquest cap de setmana amb l’objectiu de disminuir els desplaçaments i evitar contagis del Covid-19, i aquest diumenge la xarxa de Metro va registrar un 92,5% menys d’usuaris, mentre que en el Bus va ser un 94% menys.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes