Itàlia sí que aplica les mesures més estrictes

Ordena tancar "tota activitat de producció no essencial" pel coronavirus

Publicitat

El primer ministre d’Itàlia, Giuseppe Conte, ha ordenat aquest dissabte el tancament de “tota activitat de producció no essencial” després del repunt de casos de coronavirus l’última jornada.

“Tancarem totes les activitats de producció no essencials fins al 3 d’abril. Farmàcies, supermercats i parafarmàcies romandran oberts. Els serveis essencials estaran garantits: bancs, correus i asseguradores”, ha dit el primer ministre en roda de premsa, recollida pel diari ‘La Repubblica’.

“Ens enfrontem al major desafiament després de la II Guerra Mundial. Units, ho aconseguirem”, i ha demanat calma. Entre les activitats que l’Executiu considera com a essencials hi ha l’agricultura, la pesca i l’alimentació, a més dels serveis d’informació i de comunicació.

El Govern d’Itàlia ha confirmat aquest dissabte la mort de 793 persones arreu del país en les últimes 24 hores a causa de la pandèmia de coronavirus, en el que suposa un nou rècord diari, fins a totalitzar 4.825 morts i 53.578 casos confirmats després de detectar 4.821 nous casos.

Publicitat

La pujada d’aquest dissabte es deu principalment a les noves xifres registrades a la regió de Lombardia, la més afectada del país, on han mort 546 persones en 24 hores, segons ha informat l’assessor regional d’assistència sanitària Giulio Gallera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca