El Govern ofereix psicologia gratuïta als professionals de serveis socials

El servei s'ampliarà a aquelles persones que formen part del Sistema Català de Serveis Socials

Publicitat

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat ha iniciat una col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) per oferir un servei telemàtic de suport psicològic gratuït als professionals dels serveis socials que estan fent front a l’actual situació d’emergència sanitària pel coronavirus, ha informat el Govern aquest diumenge en un comunicat.

Fins ara, s’oferia suport per a la gestió emocional dels i les professionals de salut que pertanyien a col·legis professionals associats a la Fundació Galatea –de la qual és membre el COPC–.

Amb aquesta mesura, el servei s’ampliarà a aquelles persones que formen part del Sistema Català de Serveis Socials i que també realitzen “una important tasca d’atenció a la ciutadania més vulnerable” durant la fase d’emergència de l’epidèmia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca