Els Mossos tenen 700 efectius confinats a casa amb 10 agents amb positiu per coronavirus

Entre la Guàrdia Urbana i les policies locals hi ha 410 treballadors a les llars amb 14 membres amb el covid-19

Publicitat

El cap de la comissaria de Mobilitat dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha explicat que ara mateix el cos té al voltant de 700 efectius confinats a casa, dels quals 10 han donat positiu de coronavirus. En declaracions a Catalunya Ràdio aquest dissabte al matí, Molinero ha afegit que entre agents de la Guàrdia Urbana i policies locals hi ha 410 membres confinats a les seves llars, 14 dels quals també han donat positiu del covid-19. D’altra banda, el cap de la comissaria de Mobilitat ha apuntat que s’està fent una cinquantena de controls arreu de Catalunya per evitar que la ciutadania surti de casa per anar a pobles i ciutats en desplaçaments que no es preveuen amb l’actual reial decret d’estat d’alarma.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca