Òmnium Cultural recull iniciatives culturals en català en una campanya

La iniciativa oferirà cada tarda i en viu diferents accions culturals

Publicitat

Òmnium Cultural ha impulsat la campanya #CompartimCultura, que aglutina a la seva pàgina web totes les iniciatives culturals, gratuïtes i en català sorgides de manera espontània durant el confinament, segons ha informat l’entitat en un comunicat aquest divendres.

La iniciativa oferirà cada tarda i en viu diferents accions culturals; propostes del sector editorial, amb revistes i publicacions; creacions en format audiovisual i musical; i altres tallers i formacions.

A partir del dilluns, també hi haurà ‘Confins Culturals’, una proposta de ‘streamings’ que es podrà seguir des del canal de Youtube d’Òmnium Cultural, amb lectures de contes i tertúlies literàries.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca