Òmnium Cultural recull iniciatives culturals en català en una campanya

La iniciativa oferirà cada tarda i en viu diferents accions culturals

Òmnium Cultural ha impulsat la campanya #CompartimCultura, que aglutina a la seva pàgina web totes les iniciatives culturals, gratuïtes i en català sorgides de manera espontània durant el confinament, segons ha informat l’entitat en un comunicat aquest divendres.

Publicitat

La iniciativa oferirà cada tarda i en viu diferents accions culturals; propostes del sector editorial, amb revistes i publicacions; creacions en format audiovisual i musical; i altres tallers i formacions.

A partir del dilluns, també hi haurà ‘Confins Culturals’, una proposta de ‘streamings’ que es podrà seguir des del canal de Youtube d’Òmnium Cultural, amb lectures de contes i tertúlies literàries.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes