Indignació majúscula al Gobierno després que Torra critiqués les mesures de Sánchez a la BBC

Robles diu que potser per la seva situació personal pensa en el seu propi interès i no pas en el dels catalans

Publicitat

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha retret aquest divendres al president de la Generalitat, Quim Torra, que aprofiti una entrevista de la BBC per “faltar a la veritat” i criticar les mesures del Govern de Sánchez per pal·liar la crisi del coronavirus, i ha avisat que “no s’hi val tot” en la crítica política perquè la Covid-19 és una malaltia que “no distingeix territoris”.

“Aquesta és una emergència sanitària que no distingeix territoris. L’Estat i el Govern espanyol tenen l’obligació de vetllar per la salut de tots els ciutadans siguin d’on siguin”, ha sostingut Robles en declaracions a RNE, que ha recollit Europa Press, després que l’Exèrcit desinfectés dijous l’Aeroport del Prat i el Port de Barcelona.

Segons ha defensat, la Generalitat té l'”obligació” d’entendre que la desinfecció de llocs on hi pot haver una gran concentració de persones és una “obligació” més enllà dels territoris o de les discrepàncies.

NO ESTÀ A L’ALÇADA
Segons el parer de Robles, Torra “un cop més” ha demostrat que “no està a l’alçada com a responsable polític” després d’aprofitar una entrevista de la BBC per ignorar el decret d’alarma que va aprovar el Govern espanyol i que restringeix la llibertat de moviments dels ciutadans.

Publicitat

“No està pensant en la ciutadania de Catalunya, l’única cosa que pretén és l’interès propi”, ha lamentat, abans de remarcar que la prioritat del seu executiu és la salut de tots els ciutadans. “Aquest ha de ser el fil conductor de qualsevol responsable polític. No és l’hora de discutir, és l’hora d’estar tots units per fer front a aquest drama”, ha insistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes