Illa rebutja ordenar el confinament de Madrid i Catalunya

Diu que les mesures d'Espanya són les més dràstiques de la UE

Publicitat

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha rebutjat ordenar el confinament de la població per evitar la transmissió del coronavirus, tal com ha demanat el president de la Generalitat, Quim Torra, i ha assegurat que les mesures de l’estat d’alarma pel coronavirus són de les “més dràstiques” de la Unió Europea.

Torra ha enviat cartes a diversos dirigents europeus per avisar que la situació a Catalunya és molt preocupant, i ha insistint en la petició de confinar tota la població. “És la posició dels experts”, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que ha recollit Europa Press.

En aquest sentit, el ministre de Sanitat ha assegurat que escoltaran totes les propostes de les comunitats autònomes, però ha insistit que les mesures que s’han implantat a hores d’ara, si es compleixen “rigorosament” els propers dies, serviran per vèncer el virus.

“Estudiem totes les propostes però, ara com ara, les mesures que s’han adoptat a Espanya, si es compleixen, creiem que ens ajudaran a derrotar el virus”, ha resolt el ministre de Sanitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca