ERC demana no fer “una batalla política” per treure rèdit de la pandèmia

"Ens equivocaríem si féssim una batalla política o partidista, de politiqueria, d'intentar treure un rèdit en aquesta situació de crisi. Tots els esforços han d'anar a aliar-nos per lluitar contra aquest virus, que està afectant a massa gent"

Publicitat

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat aquest divendres no fer “una batalla política o partidista” per treure rèdit de la crisi sanitària.

Ho ha dit en una entrevista de Ràdio 4 recollida per Europa Press, en ser preguntada per les declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, en la BBC, en les quals va acusar el Govern espanyol de no voler confinar a la ciutadania.

“Ens equivocaríem si féssim una batalla política o partidista, de politiqueria, d’intentar treure un rèdit en aquesta situació de crisi. Tots els esforços han d’anar a aliar-nos per lluitar contra aquest virus, que està afectant a massa gent”, ha defensat Vilalta.

La dirigent republicana ha rebutjat concretar a qui dirigeix aquesta crítica: “No reparteixo culpes, segur que tots poden tenir part de culpa. Faig aquesta crida en general, qui se sent interpel·lat ja se sentirà interpel·lat”, ha afirmat, i ha reclamat poder criticar la gestió que s’està fent per millorar-la, però sense necessitat d’assenyalar perquè ningú se senti atacat.

Publicitat

Vilalta ha insistit en la necessitat d’aprovar els Pressupostos de la Generalitat de 2020 el més aviat possible per poder tenir el màxim de recursos per afrontar el coronavirus i ha plantejat la possibilitat de fer-ho a través d’un ple reduït amb poques persones en el qual els diputats deleguin el seu vot.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca