El Gobierno avisa que encara queden els “pitjors dies” del coronavirus

Illa ha reiterat "l'importantíssim i eficaç" paper que estan exercint les comunitats autònomes

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha reiterat aquest divendres que encara queden els “pitjors dies” del brot de coronavirus, ja que es preveu que segueixi havent-hi un creixement dels casos d’infecció a Espanya.

Publicitat

De fet, les últimes dades proporcionades pel Ministeri de Sanitat eleven a 19.980 les persones afectades pel nou coronavirus a Espanya –la qual cosa suposa 2.233 positius més que el dijous, un 16,5% d’increment–; a 1.002 les morts, i a 1.585 les persones recuperades.

“Vénen els dies pitjors, els dies en els enfrontem a un creixement de casos, però els dies en els quals ens anem aproximant al moment d’arribar al punt màxim d’incidència, doblegar la tendència creixent i derrotar el virus”, ha dit el ministre de Sanitat.

En aquest sentit, Illa ha reiterat “l’importantíssim i eficaç” paper que estan exercint les comunitats autònomes en la lluita contra el coronavirus, i ha informat que està en “comunicació permanent” amb els consellers autonòmics, especialment de les regions amb més casos com, per exemple, la Comunitat de Madrid.

“El Gobierno està complementant el magnífic treball que estan realitzant les comunitats autònomes i, per això, estem posant a la seva disposició tot el que necessiten perquè els pacients es puguin sentir atesos”, ha emfatitzat el ministre de Sanitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca