L’Exèrcit arriba a Catalunya

La seva tasca serà desinfectar el Port de Barcelona i l'Aeroport del Prat

Publicitat

L’Exèrcit es desplegarà aquest dijous per primera vegada a Catalunya en el marc de l’operació de lluita contra la propagació del coronavirus. En concret, desenvoluparà tasques de desinfecció al Port de Barcelona i a l’Aeroport del Prat.

Així ho ha anunciat el cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, que ha concretat que l’operació Balmis mobilitzarà aquest dijous un total de 2.622 militars a 59 ciutats d’arreu del país.

Catalunya és la segona comunitat més afectada per la Covid-19 i els efectius de les forces armades faran tasques de desinfecció al port i l’aeroport de Barcelona, de la mateixa manera que ho han fet aquesta setmana en infraestructures crítiques de tot el territori.

Per superar aquesta “batalla”, el JEMAD ha traslladat als ciutadans alguns dels valors que acompanyen els membres de les forces armades: disciplina, esperit de sacrifici i moral de victòria. “Sabem que guanyarem”, ha animat Villarroya des del palau de La Moncloa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca