L’Exèrcit arriba a Catalunya

La seva tasca serà desinfectar el Port de Barcelona i l'Aeroport del Prat

L’Exèrcit es desplegarà aquest dijous per primera vegada a Catalunya en el marc de l’operació de lluita contra la propagació del coronavirus. En concret, desenvoluparà tasques de desinfecció al Port de Barcelona i a l’Aeroport del Prat.

Publicitat

Així ho ha anunciat el cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, que ha concretat que l’operació Balmis mobilitzarà aquest dijous un total de 2.622 militars a 59 ciutats d’arreu del país.

Catalunya és la segona comunitat més afectada per la Covid-19 i els efectius de les forces armades faran tasques de desinfecció al port i l’aeroport de Barcelona, de la mateixa manera que ho han fet aquesta setmana en infraestructures crítiques de tot el territori.

Per superar aquesta “batalla”, el JEMAD ha traslladat als ciutadans alguns dels valors que acompanyen els membres de les forces armades: disciplina, esperit de sacrifici i moral de victòria. “Sabem que guanyarem”, ha animat Villarroya des del palau de La Moncloa.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca