La Boqueria lliurarà productes frescos a domicili a ancians de Ciutat Vella

Ha informat que el telèfon d'atenció al públic és el 933040270, els usuaris poden fer els seus comandes entre les 9 i les 12.00 hores

Publicitat

El mercat de la Boqueria ha habilitat un servei de venda telefònica per facilitar el subministrament de productes frescos especialment als ancians del districte de Ciutat Vella, una iniciativa pionera que s’ha pres en el marc de l’estat d’alarma pel coronavirus.

En un comunicat aquest dijous, la Boqueria ha informat que el telèfon d’atenció al públic és el 933040270, els usuaris poden fer els seus comandes entre les 9 i les 12.00 hores, i l’entrega a domicili es realitzarà entre les 13 i les 15 hores.

Des que l’Estat va decretar l’estat d’alarma dissabte passat, el mercat ha multiplicat per quatre les vendes online a través de la plataforma Manzaning, on els ciutadans poden adquirir carn, peix, ous, fruites i verdures, formatges i embotits, olives, conserves i espècies.

El mercat no ha frenat la seva activitat i manté un 30% de les parades obertes, servint productes de primera necessitat, amb un horari d’atenció al públic de 8.00 a 20.30 hores, i atenent totes les mesures d’higiene i seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

Publicitat

D’altra banda, a causa de la situació provocada per la pandèmia del Covid-19, la Boqueria ha posposat els actes de celebració dels 180 anys del mercat, prevists per a aquest mateix dijous, al dia 22 d’octubre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca