Fira de Barcelona ofereix les seves instal·lacions a Generalitat i Ajuntament

"Posem les nostres instal·lacions a la seva disposició perquè puguin fer l'ús que considerin convenient, com no pot ser d'una altra manera"

Publicitat

Fira de Barcelona ha posat a la disposició de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona les seves instal·lacions en els recintes de Montjuïc i Gran Via per fer “l’ús que creguin oportú” davant la crisi oberta per la pandèmia global de coronavirus.

Fonts de Fira de Barcelona han explicat a Europa Press que la institució firal està “en contacte” amb la Generalitat i el consistori barceloní i que va fer aquest oferiment fa uns dies.

“Posem les nostres instal·lacions a la seva disposició perquè puguin fer l’ús que considerin convenient, com no pot ser d’una altra manera”, han assegurat les mateixes fonts, que han precisat que encara no han rebut cap petició concreta per part de les administracions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca