Crit d’alerta de les infermeres de Lleida: “Si no arriba material la sanitat serà el primer focus de contagi”

El COILL denuncia la manca de material sanitari i equips de protecció individuals als centres de salut

La presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL), Montserrat Gea, denuncia les condicions en què està treballant el personal d’Infermeria davant l’emergència provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. “Si no arriben els recursos als centres crítics, farem de la sanitat el primer focus de contagi”, adverteix. En aquest sentit, posa de relleu la manca de material sanitari i d’equips de protecció individuals (EPI) que pateixen els hospitals, els Centres d’Atenció Primària (CAP), les àrees d’Atenció Geriàtrica i Sociosanitària, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i, fins i tot, els equipaments funeraris. Gea també lamenta que “encara hi ha infermeres que no han estat contractades el 100% de la jornada”.
La presidenta del COILL assegura que “la primera línia de l’Atenció Sanitària està al límit i els professionals, ni tan sols compten amb els Equips de Protecció Individual suficients). “No podem acabar els torns a l’expectativa de quantes infermeres i infermers cauran avui”, assenyala Gea.

Publicitat

La presidenta del COILL també ha tingut unes paraules per agrair la responsabilitat que està demostrant la ciutadania “amb un confinament voluntari i quasi immediat”, un fet que, segons Gea, “mereix una resposta a l’alçada”, ha dit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca