Buch li toca el crostó a l’exèrcit

"Menys desinfeccions i més tancar el port, l'aeroport i les vies fèrries"

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha defensat que no té cap sentit tenir oberts l’Aeroport del Prat de Barcelona, el Port de Barcelona i els accessos a Catalunya per vies ferroviàries: “Menys desinfeccions i més tancar el port, l’aeroport i les vies fèrries”.

Publicitat

Així ha respost en ser preguntat aquest dijous en roda de premsa pel desplegament de l’Exèrcit a Catalunya per desinfectar el Port de Barcelona i l’Aeroport del Prat, i ha criticat que no els consta cap informació oficial sobre aquest tema: “Esperem que ho confirmin i s’opti per una via de comunicació més oficial que comunicar-se pels mitjans de comunicació”.

Acompanyat telemàticament de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i la consellera de Salut, Alba Vergés, el titular d’Interior ha recordat que el president de la Generalitat, Quim Torra, ja va proposar el divendres tancar aquestes infraestructures per evitar més contagis.

“Si haguéssim pres la decisió proposada pel president de la Generalitat avui no hauríem de desinfectar el port, l’estació de l’AVE i l’aeroport, perquè estarien tancats”, ha insistit.

Buch també ha preguntat quantes hores durarà la desinfecció: “La proposta de la Generalitat deixava clar que era necessari tancar aquests tres espais perquè, quan es desinfecten, quantes hores durarà aquesta desinfecció? Durarà minuts, durarà hores, durarà dies, quant durarà? Al cap d’uns dies tornarà a estar infectat?”.

El conseller ha criticat que no serveix de res que demanin als catalans que es quedin a casa quan Catalunya registra accessos d’altres territoris de l’Estat i d’altres països del món i, per tant, poden arribar persones amb el virus.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca