Sánchez encara no sap si tancarà les fronteres aèries i marítimes

Per ara només afecta les terrestres

Publicitat

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dimecres en el ple del Congrés que no descarta que l’actual tancament de fronteres, que ara per ara només afecta les terrestres, “s’ampliï a les fronteres aèries o marítimes”.

Així ho ha afirmat davant un hemicicle gairebé buit en la seva intervenció per explicar les mesures que ha adoptat l’executiu per fer front a l’epidèmia del coronavirus des del punt de vista sanitari, econòmic i social.

Sánchez ha afirmat a més que, tot i que el tancament de fronteres no afecta les mercaderies, és obvi que la pandèmia i les mesures que s’han adoptat per frenar-la tindran un impacte en el PIB: “El 2020 no tindrà 12 mesos, sinó 10 o fins i tot nou”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca