El Liceu ofereix 10 òperes i 4 espectacles familiars gratuïts durant el confinament pel coronavirus

Hi ha des de 'Rigoletto' de Verdi a 'Roméo et Juliette' de Gounod

Publicitat

Els gestors del Liceu han decidit oferir de forma gratuïta 10 òperes i 4 espectacles familiars durant el confinament pel coronavirus. Els responsables del teatre han habilitat el contingut audiovisual a través de diferents plataformes com Youtube, TV3 a la carta i ARTE Concert. Es tracta d’òperes de les darreres temporades com ‘Norma’ de Bellini (2015) o ‘Rigoletto’ de Verdi (2017), que estaran disponibles a la plataforma digital engegada pel Teatro Real, My Opera Player, registrant-se i introduint el codi OperaEnCasa. La mateixa plataforma habilitarà una estrena cada dia, i destaquen treballs com ‘Macbeth’ de Verdi (2016) o ‘Roméo et Juliette’ de Gounod (2018).

Pel que fa als espectacles familiars, el Petit Liceu oferirà a través del seu canal de Youtube ‘La petita flauta màgica’, ‘El jove barber de Sevilla’, ‘La Ventafocs’ i ‘Pere i el llop’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes