Cacerolada contra la monarquia corrupta espanyola a les 21h

Felipe VI "es dedica a blanquejar la seva imatge i el Govern espanyol aprofita l'ocasió per intensificar la vella tendència centralitzadora"

Publicitat

Els partits independentistes de Catalunya, el País Basc, Galícia i les Illes Balears que van signar a l’octubre la ‘Declaració de la Llotja de Mar’ a Barcelona s’han tornat a unir per cridar la cacerolada d’aquest dimecres a les 21.00 hores de protesta contra el Rei Felipe VI.

Ho han dit en un comunicat subscrit per JxCat, la Crida, PDeCAT, la CUP, BNG, EH Bildu, ERC, Més per Menorca, Esquerra Valenciana, Més per Mallorca i Demòcrates.

Totes les formacions han cridat a sortir aquest dimecres a les 21.00 hores als balcons i fer soroll contra la compareixença televisiva del Rei: “Per mostrar la nostra impugnació al règim. Agitem les cassoles per expressar la urgència de dir adéu a la monarquia i construir les repúbliques dels pobles”.

Han criticat que en plena emergència sanitària pel coronavirus, Felipe VI “es dedica a blanquejar la seva imatge i el Govern espanyol aprofita l’ocasió per intensificar la vella tendència centralitzadora”.

Publicitat

“Estan gestionant malament aquest repte, de manera irresponsable, perquè de nou han prioritzat els interessos de les elits. Això suposa un perjudici gegantesc per a la ciutadania i els pobles, un desastre davant el qual hem de protestar i construir vies alternatives”, han defensat, i han cridat a fer un front comú dels moviments sobiranistes de tot l’Estat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca