Vic oferirà un menú a baix cost per emportar adreçat a tota la ciutadania

La xarxa de voluntaris que s'ha creat arran de la crisi del coronavirus serà qui en faci la distribució

Publicitat

L’Ajuntament de Vic, conjuntament amb el Seminari, oferirà un menú a baix cost per emportar adreçat a tota la ciutadania. El plat es distribuirà a domicili a través d’un grup de voluntaris que s’ha creat a la ciutat arran de la crisi del coronavirus, i ho faran seguint totes les mesures d’higiene i seguretat. A banda, l’Ajuntament, conjuntament amb Càritas, també reparteix aliments a les persones usuàries dels menjadors socials. D’aquesta manera, es garanteixen menús gratuïts a les persones usuàries habituals dels centres que ara es troben tancats i, per altra banda, s’evita el malbaratament alimentari de productes emmagatzemats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca