Sánchez admet que “hi poden haver errors” però ara és moment de la “unitat d’acció”

“Tots els països n’han comès”

Publicitat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès que en la gestió de la crisi del coronavirus “hi poden haver errors” perquè “tots els països n’han comès” però ha insistit que “quan acabi la batalla” els examinaran. Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Sánchez ha entomat un lleuger ‘mea culpa’ assegurant que “ja hi haurà temps per avaluar amb el cap fred” i “treure’n lliçons perquè no torni a passar”. Malgrat això, ha insistit que les decisions s’han pres basant-se en criteris científics i ha dit que ara és l’hora de la “unitat d’acció” i de la “responsabilitat”. “Allunyem-nos del soroll i que cadascú faci la seva tasca”, ha afegit.

Sánchez també ha dit que la situació ha fet aflorar una “conducta social modèlica” i ha alertat que venen “dies durs” on ha apel·lat a la responsabilitat de tothom.

“Ara cal més que mai que ens responsabilitzem, que evitem sortides imprescindibles. Tinguem paciència, molta paciència”, ha demanat. “Units resistirem els cops de la pandèmia, mai ens rendirem i vencerem”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca