Saánchez destinarà 30M€ per investigar vacuna contra coronavirus

Així ho ha avançat en roda de premsa després del Consell de Ministres

Publicitat

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que es destinaran 30 milions d’euros al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) per a projectes que investiguin el desenvolupament d’una vacuna contra el coronavirus Covid-19.

Així ho ha avançat en roda de premsa després del Consell de Ministres, el primer que s’ha realitzat de manera virtual en la història d’Espanya. Sánchez ha qualificat com a “fonamental” la investigació per a una “cura definitiva” del virus.

Sánchez ha destacat que es va a dedicar una “important quantitat de recursos” a trobar una vacuna. “Són mesures per recolzar la investigació científica i mèdica en la cerca de la vacuna en la qual està immersa el món, i Espanya no pot romandre al marge”, ha apuntat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes