Saánchez destinarà 30M€ per investigar vacuna contra coronavirus

Així ho ha avançat en roda de premsa després del Consell de Ministres

Publicitat

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que es destinaran 30 milions d’euros al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) per a projectes que investiguin el desenvolupament d’una vacuna contra el coronavirus Covid-19.

Així ho ha avançat en roda de premsa després del Consell de Ministres, el primer que s’ha realitzat de manera virtual en la història d’Espanya. Sánchez ha qualificat com a “fonamental” la investigació per a una “cura definitiva” del virus.

Sánchez ha destacat que es va a dedicar una “important quantitat de recursos” a trobar una vacuna. “Són mesures per recolzar la investigació científica i mèdica en la cerca de la vacuna en la qual està immersa el món, i Espanya no pot romandre al marge”, ha apuntat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca