Rodalies de Catalunya registra una caiguda de viatgers del 80%

"Mantenint l'oferta del 100% del servei ens permet assegurar que es respecta el fet de no superar l'ocupació del 33% que marquen les autoritats"

Publicitat

Rodalies de Catalunya ha registrat en les primeres hores d’aquest dimarts, segon dia laborable després de decretar-se l’estat d’alarma per frenar la pandèmia global de coronavirus, una caiguda de la demanda del 80%.

“Mantenint l’oferta del 100% del servei ens permet assegurar que es respecta el fet de no superar l’ocupació del 33% que marquen les autoritats”, ha informat Renfe.

Rodalies de Catalunya ha augmentat aquest dimarts la caiguda de passatgers, ja que aquest dilluns va registrar un descens de la demanda superior al 70% en comparació amb una jornada habitual.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca