Moncloa demostra que sí que es pot governar telemàticament

Celebra aquest dimarts el primer Consell de Ministres “virtual” de la seva història

Publicitat

El departament de Seguretat Nacional de la Moncloa acull aquest dimarts el primer Consell de Ministres “virtual” de la seva història. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, només comptarà presencialment amb la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, els quatre ministres amb competències delegades per l’estat d’alarma (el de Sanitat, Salvador Illa, el d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, el de Transports, José Luís Ábalos i la de Defensa, Margarita Robles) i la ministra portaveu, Maria Jesús Montero. La resta de membres del consell hi participen per videoconferència, seguint les “màximes exigències de seguretat establertes pel Departament de Seguretat Nacional”.

La previsió és que el Consell de Ministres aprovi un important paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus amb una xifra que podria rondar els 20.000 milions d’euros (MEUR). Entre elles, s’esperen préstecs i avals públics per a empreses o mesures per facilitar els expedients de regulació temporals. També es podria aprovar també la concessió d’una prestació per quedar-se sense feina o la suspensió temporal del pagament de cotitzacions a empreses i autònoms.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca