L’OMS insisteix que s’han de fer proves del coronavirus per aturar la pandèmia

"La manera més efectiva de prevenir infeccions i salvar vides és trencar la cadena de transmissió i, per fer-ho, cal fer proves i quarantena"

El director general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha insistit aquest dimarts en la importància de fer proves de detecció del coronavirus per frenar la pandèmia.

Publicitat

“La manera més efectiva de prevenir infeccions i salvar vides és trencar la cadena de transmissió i, per fer-ho, cal fer proves i quarantena”, ha indicat Tedros. “Un cop més, el nostre missatge és: proves, proves, proves”, ha afegit.

L’OMS ha enviat prop d’1,5 milions de proves per detectar la malaltia a 120 països amb l’objectiu de satisfer la demanda mundial i l’organisme també treballa amb diverses empreses per posar-les a disposició dels països més necessitats.

En aquest context, Tedros ha remarcat que molts països ja han excedit la seva capacitat de tractar casos lleus en instal·lacions sanitàries i que, els que han arribat a aquesta situació, han de prioritzar els pacients més grans i amb malalties subjacents.

Tedros també ha instat a la solidaritat en el context de la pandèmia i ha especificat que rentar-se les mans no només és una qüestió d’higiene personal, sinó també un acte de solidaritat, perquè redueix el risc que una persona n’infecti d’altres. “Fes-ho per als altres”, ha resolt.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca