La CUP compleix el confinament i no acudirà al Congrés

"Per responsabilitat, les diputades es quedaran a casa

Publicitat

La CUP no acudirà al ple extraordinari del Congrés d’aquest dimecres: “Per responsabilitat, les diputades es quedaran a casa, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries”.

Han pres aquesta decisió aquest dimarts després de valorar-ho amb els òrgans corresponents de la CUP i “tenint en compte els riscos que implica el desplaçament”, per la qual cosa els diputats Mireia Vehí i Albert Botran seguiran el ple de forma telemàtica.

Exposaran la seva posició sobre el Reial decret de l’estat d’Alarma per mitjans digitals externs –com a xarxes socials–, “ja que no s’han habilitat canals telemàtics d’assistència i debat parlamentari”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca