Els Mossos identifiquen a 1.051 persones per incompliment de les restriccions

El telèfon d'emergències 112 va rebre el dilluns 11.500 trucades, de les quals el 57,5% eren consultes sobre el coronavirus

Els Mossos d’Esquadra han identificat entre les 6.00 hores del dilluns fins a la mateixa hora d’aquest dimarts a 1.051 persones a Catalunya per incomplir les restriccions de mobilitat decretades pel Govern central per fer front al coronavirus.

Publicitat

En roda de premsa telemàtica al costat de les conselleres Alba Vergés i Meritxell Budó després de la reunió per videoconferència del Consell Executiu, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha explicat que en aquest període s’han aixecat set actes i s’han tancat dotze establiments, mentre que s’han aixecat 141 actes a persones.

Buch també ha informat que el telèfon d’emergències 112 va rebre el dilluns 11.500 trucades, de les quals el 57,5% eren consultes sobre el coronavirus, ha recordat que aquest telèfon no és per fer consultes i ha advertit que si es col·lapsa no es podran atendre les emergències.

A més, ha insistit en que el proveïment d’aliments està garantit i que “el país funciona amb normalitat malgrat aquest confinament”.

El conseller ha explicat que aquest dimarts s’ha produït una reducció en la mobilitat per carretera: respecte al dimarts de la setmana passada a l’àrea metropolitana de Barcelona hi ha hagut un 48% menys de cotxes de sortida i 51,3% d’entrada, mentre que respecte al dilluns la reducció ha estat del 13%.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca