Els Mossos identifiquen a 1.051 persones per incompliment de les restriccions

El telèfon d'emergències 112 va rebre el dilluns 11.500 trucades, de les quals el 57,5% eren consultes sobre el coronavirus

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han identificat entre les 6.00 hores del dilluns fins a la mateixa hora d’aquest dimarts a 1.051 persones a Catalunya per incomplir les restriccions de mobilitat decretades pel Govern central per fer front al coronavirus.

En roda de premsa telemàtica al costat de les conselleres Alba Vergés i Meritxell Budó després de la reunió per videoconferència del Consell Executiu, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha explicat que en aquest període s’han aixecat set actes i s’han tancat dotze establiments, mentre que s’han aixecat 141 actes a persones.

Buch també ha informat que el telèfon d’emergències 112 va rebre el dilluns 11.500 trucades, de les quals el 57,5% eren consultes sobre el coronavirus, ha recordat que aquest telèfon no és per fer consultes i ha advertit que si es col·lapsa no es podran atendre les emergències.

A més, ha insistit en que el proveïment d’aliments està garantit i que “el país funciona amb normalitat malgrat aquest confinament”.

Publicitat

El conseller ha explicat que aquest dimarts s’ha produït una reducció en la mobilitat per carretera: respecte al dimarts de la setmana passada a l’àrea metropolitana de Barcelona hi ha hagut un 48% menys de cotxes de sortida i 51,3% d’entrada, mentre que respecte al dilluns la reducció ha estat del 13%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca