El Gobierno mobilitzarà 200.000 milions d’euros per pal·liar l’impacte del coronavirus

Suposa el 20% del PIB espanyol

Publicitat

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts que mobilitzarà 200.000 milions d’euros, el 20% del PIB espanyol, a pal·liar l’impacte econòmic i social de la crisi del coronavirus, 117.000 dels quals procediran íntegrament del sector públic i el restant de recursos privats.

Així ho ha anunciat Sánchez en una roda de premsa telemàtica des del palau de La Moncloa després del Consell de Ministres extraordinari que ha aprovat un paquet de mesures “escut” per pal·liar l’impacte de la crisi amb la finalitat de “frenar la corba descendent” de l’ocupació i la producció.

“És la mobilització més important de recursos econòmics de la història recent d’Espanya”, ha afirmat Sánchez, que ha indicat que s’aplicaran en un “molt curt espai de temps” i suposarà un “gran esforç” davant la magnitud i el desafiament social i econòmic actual.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca