Cau en picat el nombre d’usuaris en el transport públic de Barcelona

Ha disminuït un 55% aquest dimarts a primera hora respecte a un dia habitual

Publicitat

La segona tinenta d’alcalde de Barcelona, Janet Sanz, ha explicat que el nombre d’usuaris en el transport públic ha disminuït un 55% aquest dimarts a primera hora respecte a un dia habitual, i ha assegurat que no s’han produït les aglomeracions d’aquest dilluns.

En una entrevista de ‘Catalunya Ràdio’ ha celebrat que hi hagi hagut un reforç del servei en les hores punta i ha assenyalat que, malgrat la reducció de personal en el transport públic que no estan treballant per indicacions sanitàries, estan intentant garantir el servei al màxim perquè no hagin saturacions: “Avui està funcionant”.

Ha explicat que, de la mateixa manera que s’ha suspès el servei de Bicing per qüestions sanitàries, des del consistori han recomanat a les empreses de ‘sharing’ que facin el mateix i ha assegurat que algunes d’aquests operadors ja ho han suspès.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca