TMB incrementarà l’oferta en la L1 i L5 de Metro aquest dimarts a primera hora

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) incrementarà “al màxim” l’oferta en la L1 i la L5 del Metro el dimarts a primera hora a causa de la demanda superior a la prevista que s’ha detectat en algunes línies aquest dilluns a primera hora, avançant l’hora punta una hora respecte a la qual és habitual.

Publicitat

Aquest dilluns s’han produït situacions de concentració de persones entre les 6 i les 7 hores, bàsicament en la L1 i la L5, i la disminució de passatgers respecte a un dia habitual a aquestes hores ha estat d’un 49%, un percentatge molt allunyat del descens registrat en els últims dies, ha informat TMB en un comunicat.

A partir de les 7.00 hores la situació s’ha començat a normalitzar d’acord amb l’objectiu d’ocupació previst, amb una reducció de la demanda del 73% entre les 7.00 i les 8.00 hores, que ha arribat al 81% entre les 8.00 i les 9.00 hores, i que s’ha mantingut a les 11.00 hores.

El servei que ofereix aquest dilluns el Metro oscil·la entre un 65% i un 75% del que seria l’oferta habitual d’un dia laboral, i en el servei de Bus la demanda s’ha comportat de manera similar als últims dies amb una reducció de la demanda ajusto al 75-80%.

TMB avalua de forma contínua el comportament del passatge per adequar l’oferta a la demanda d’acord amb el personal disponible amb l’objectiu d’aconseguir que el ràtio d’ocupació siguin inferiors a un terç de la demanda habitual, i estudia la possibilitat de controlar l’accés a estacions si es produeixen aglomeracions en moments puntuals.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca