PortAventura dona mig milió d’euros per comprar respiradors d’última generació als hospitals de Tarragona i l’Ebre

La Fundació vol ajudar al sistema sanitari del territori per combatre el covid-19

Publicitat

La Fundació PortAventura ha donat 500.000 euros per comprar respiradors d’última generació per als set hospitals públics de la Tarragona i l’Ebre. S’instal·laran al Joan XXIII de Tarragona, al Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, el Verge de la Cinta de Tortosa, el Pius Hospital de Valls, l’Hospital del Vendrell i l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre. La Fundació vol contribuir i sonar suport al sistema sanitari del territori i ha enviat el seu agraïment al personal sanitari pel “gran esforç i dedicació” que estan a combatre el covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes