Espanya espera mentre la Xina, Itàlia, Portugal, Alemanya, Eslovàquia i Dinamarca ja han tancat les seves fronteres

Grande-Marlaska assegura que el tancament de les fronteres "és una possibilitat real"

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat aquest dilluns que el tancament de les fronteres espanyoles per “lluitar contra l’expansió” del coronavirus “és una possibilitat real” que el Govern central es planteja.

Publicitat

En una entrevista a la Cadena Ser que ha recollit Europa Press, el titular d’Interior ha explicat que aquest dilluns es reunirà amb els seus homòlegs de la Unió Europea i compartiran les seves “posicions” per garantir “la salut dels ciutadans”.

En aquest sentit, l’executiu espanyol es planteja fins i tot tancar les fronteres. “Es tracta que puguem bloquejar l’expansió del virus i garantir la salut de tothom”, ha apuntat el ministre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes