Els Mossos tanquen 59 locals a Catalunya durant la nit de diumenge

En un tuit la policia catalana ha lamentat que han hagut de continuar aixecant actes

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han tancat aquest diumenge a la nit 59 locals i establiments a tot Catalunya que no tenien autorització per estar oberts segons les mesures que estableix el Reial decret que va aprovar el Govern central després de decretar l’estat d’alarma arran del coronavirus.

En un tuit la policia catalana ha lamentat que han hagut de continuar aixecant actes i tancant locals malgrat les mesures que s’han establert i ha apel·lat a “la responsabilitat individual i col·lectiva” per contenir la propagació del virus.

Dissabte a la matinada els Mossos ja van tancar un total de 328 establiments d’oci nocturn a Catalunya i van aixecar set actes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes