El govern espanyol assegura que el turisme és una activitat “que hem de sacrificar”

Aposta per una solució conjunta en l'àmbit europeu que passi pel tancament de fronteres

Publicitat

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha assegurat aquest dilluns que “el turisme és una activitat que hem de sacrificar evidentment” i ha apostat per prendre una posició europea conjunta que passarà “per anar tancant fronteres”.

En una entrevista a ‘Las mañanas de RNE’ que ha recollit Europa Press, Ábalos ha explicat que el turisme és una activitat que s’haurà de sacrificar a causa de la situació de pandèmia mundial que estem vivint.

El ministre ha recordat que aquest dilluns hi ha una reunió dels ministres europeus sobre fronteres per abordar la qüestió. “El que seria ideal és que es plantegi una qüestió a nivell europeu perquè estem parlant de territori Schengen”, ha justificat.

“S’estan prenent algunes decisions que indiquen que, evidentment, tot passarà per anar tancant fronteres per evitar el pas de turistes o de persones per la frontera”, ha explicat el ministre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca