El còmic Toni Moog actuarà gratis per Instagram Live

Sota el lema 'Humor per passar l'aïllament'

L’humorista català Toni Moog oferirà un fragment del seu espectacle ‘Fortnique’ de forma gratuïta a través d’Instagram Live en el marc de la campanya #JoEmQuedoACasa, que cerca promoure el confinament durant l’epidèmia del coronavirus.

Publicitat

“Jo estreno sí o sí, el coronavirus no m’ho impedirà; si ve la fi del món que ens agafi ben riguts”, ha assegurat aquest dilluns en un comunicat el còmic, que tenia pensat reestrenar el seu espectacle dijous que ve 19 de març al Club Capitol de Barcelona.

Sota el lema ‘Humor per passar l’aïllament’, Moog actuarà en directe a Instagram a la mateixa hora i dia que devia reestrenarse ‘Fortnique’: dijous que ve a les 22:30.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes