Brussel·les proposa una “restricció temporal dels viatges no essencials” cap a la UE durant 30 dies pel coronavirus

La mesura no afectarà el transport de mercaderies ni els ciutadans de la UE

Publicitat

Brussel·les proposa una “restricció temporal dels viatges no essencials” cap a la UE durant 30 dies i “vies ràpides” per al sector econòmic pel coronavirus. “Es podrà prolongar el temps que faci falta”, ha anunciat la presidenta de la Comissió Europea. La mesura no afectarà el transport de mercaderies ni els ciutadans de la UE . La prohibició d’entrada a la UE no afectaria estrangers amb permisos de residència o familiars al bloc, diplomàtics i personal “essencial” per lluitar contra el coronavirus, com metges, experts o investigadors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca