Barcelona obre els mercats municipals per garantir el proveïment

Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments

L’Ajuntament de Barcelona manté oberts els 38 mercats municipals de la ciutat i Mercabarna per garantir el proveïment a la ciutadania, d’acord la seva consideració com a serveis bàsics essencials, tal com va establir el consistori en el decret d’alarma pel coronavirus.

Publicitat

Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments i aquest dilluns s’ha registrat una afluència de clientela lleugerament inferior a l’habitual; a més, diversos mercats han habilitat nous serveis per a la distribució a domicili a través dels seus propis recursos, ha informat el consistori en un comunicat.

Tot i així, davant les possibles modificacions de serveis o d’horaris que poden sofrir aquests equipaments, l’Ajuntament recomana a les persones que vulguin fer ús dels serveis de distribució, demanar informació prèviament a la seva paradista.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona es manté en contacte permanent amb les Juntes de Comerciants dels diferents mercats municipals i amb Mercabarna, el principal proveïdor de producte fresc, sobretot de peix i verdura i fruita, i altres proveïdors alimentaris per garantir el proveïment.

Mercabarna ha registrat aquest dilluns al matí un notable increment d’operacions i de detallistes que es proveeixen de productes, han obert les 440 parades de fruita amb les quals explica, mentre que el dissabte també van obrir la totalitat dels 82 proveïdors de peix.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca