Barcelona obre els mercats municipals per garantir el proveïment

Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona manté oberts els 38 mercats municipals de la ciutat i Mercabarna per garantir el proveïment a la ciutadania, d’acord la seva consideració com a serveis bàsics essencials, tal com va establir el consistori en el decret d’alarma pel coronavirus.

Els 38 mercats municipals de Barcelona compten en conjunt amb 2.100 establiments i aquest dilluns s’ha registrat una afluència de clientela lleugerament inferior a l’habitual; a més, diversos mercats han habilitat nous serveis per a la distribució a domicili a través dels seus propis recursos, ha informat el consistori en un comunicat.

Tot i així, davant les possibles modificacions de serveis o d’horaris que poden sofrir aquests equipaments, l’Ajuntament recomana a les persones que vulguin fer ús dels serveis de distribució, demanar informació prèviament a la seva paradista.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona es manté en contacte permanent amb les Juntes de Comerciants dels diferents mercats municipals i amb Mercabarna, el principal proveïdor de producte fresc, sobretot de peix i verdura i fruita, i altres proveïdors alimentaris per garantir el proveïment.

Publicitat

Mercabarna ha registrat aquest dilluns al matí un notable increment d’operacions i de detallistes que es proveeixen de productes, han obert les 440 parades de fruita amb les quals explica, mentre que el dissabte també van obrir la totalitat dels 82 proveïdors de peix.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca