Barcelona manté tancats els parcs i jardins i prohibeix l’accés a les platges

Es tracta dels 148 parcs amb portes d'accés

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona manté des d’aquest diumenge els parcs i jardins tancats, que només es poden fer servir com a lloc de pas, i prohibeix l’accés a les platges de la ciutat, que tenen la bandera vermella, com a mesura preventiva per evitar la propagació del coronavirus.

Es tracta dels 148 parcs amb portes d’accés, però la mesura s’aplica a tots els parcs i jardins; tampoc no es poden fer servir les àrees de jocs infantils, i es mantindran operatius els serveis d’incidència de l’arbrat i el manteniment bàsic d’espais verds i jocs infantils, ha informat el consistori aquest dilluns en un comunicat.

També han deixat de funcionar a partir d’aquest dilluns les fonts ornamentals de tota la ciutat, i està prohibit passejar per les platges, que mantenen hissada la bandera vermella.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca