Els millors de la setmana

Decrepitud reial

La figura de Juan Carlos de Borbó, el més semblant a un hereu adoptat pel dictador Franco, havia gaudit, més que d’una protecció exagerada, d’un veritable blindatge públic. Fins el tombant del segle passat, amb una globalització adolescent i sense xarxes socials, els mitjans convencionals vestien d’heroisme i santedat un individu amb episodis foscos, destinat a encarnar el relat d’una Transició com a mite fundacional de l’Espanya contemporània. Per Xavier Diez

L’art de Berta García-Lacht per fer-nos conèixer els pits

Pits que alimenten, alçats o caiguts. Pits grans, petits o minúsculs. Pits operats, per estètica o per una malaltia. Pits joves, tatuats, adults o de vuitanta-cinc anys. Mugrons, grans, més grans que els pits, mugrons petits, mugrons ficats cap endins o mugrons peluts. De totes les mides i de tots els colors són les TETAS que Berta García-Lacht ha volgut ensenyar des de 2015 al Projecte TETAS. Per Marina Leon

Sí, era la Gallifantes

La tuitaire @Galligantes fou la protagonista del programa de La Cova realitzat el divendres 6 de març al Craft Barcelona del carrer Paradís, 4 de Barcelona. Per Revista Mirall

La taula de diàleg, massa taula i poc diàleg

La darrera etapa ha vingut molt marcada per la configuració, creació i posada en marxa de l’autoanomenada “Taula de Diàleg”. Entenem que una part important de la societat catalana pugui veure la mateixa amb una certa esperança i fins i tot il·lusió, quelcom diferent és que políticament no compartim aquesta visió sobre “La Taula” i que pensem que serà font de frustració sobre tot pel conjunt de l’independentisme català. Per Vidal Aragonès

Bartomeu, posi les urnes sense trampes!

Per tant el passat és obvi que no ha tingut continuïtat, per obra i gràcia d’una directiva incompetent per les tasques té assignades i incapaç de governar el present i projectar el Club al futur. No ens cansarem de repetir-ho i fa anys que així ho defensem. Per Marc Duch

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Moció de cesura

Al contraatac

Pànics morals

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca