Els millors de la setmana

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Decrepitud reial

La figura de Juan Carlos de Borbó, el més semblant a un hereu adoptat pel dictador Franco, havia gaudit, més que d’una protecció exagerada, d’un veritable blindatge públic. Fins el tombant del segle passat, amb una globalització adolescent i sense xarxes socials, els mitjans convencionals vestien d’heroisme i santedat un individu amb episodis foscos, destinat a encarnar el relat d’una Transició com a mite fundacional de l’Espanya contemporània. Per Xavier Diez

L’art de Berta García-Lacht per fer-nos conèixer els pits

Pits que alimenten, alçats o caiguts. Pits grans, petits o minúsculs. Pits operats, per estètica o per una malaltia. Pits joves, tatuats, adults o de vuitanta-cinc anys. Mugrons, grans, més grans que els pits, mugrons petits, mugrons ficats cap endins o mugrons peluts. De totes les mides i de tots els colors són les TETAS que Berta García-Lacht ha volgut ensenyar des de 2015 al Projecte TETAS. Per Marina Leon

Sí, era la Gallifantes

La tuitaire @Galligantes fou la protagonista del programa de La Cova realitzat el divendres 6 de març al Craft Barcelona del carrer Paradís, 4 de Barcelona. Per Revista Mirall

La taula de diàleg, massa taula i poc diàleg

La darrera etapa ha vingut molt marcada per la configuració, creació i posada en marxa de l’autoanomenada “Taula de Diàleg”. Entenem que una part important de la societat catalana pugui veure la mateixa amb una certa esperança i fins i tot il·lusió, quelcom diferent és que políticament no compartim aquesta visió sobre “La Taula” i que pensem que serà font de frustració sobre tot pel conjunt de l’independentisme català. Per Vidal Aragonès

- Publicitat -

Bartomeu, posi les urnes sense trampes!

Per tant el passat és obvi que no ha tingut continuïtat, per obra i gràcia d’una directiva incompetent per les tasques té assignades i incapaç de governar el present i projectar el Club al futur. No ens cansarem de repetir-ho i fa anys que així ho defensem. Per Marc Duch

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca