Omella considera que “tenir les esglésies obertes és una mesura d’esperança”

"D'una banda, ens ajudem i Déu ens ajudarà

Publicitat

El cardenal i president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), Joan Josep Omella, ha defensat que les esglésies obrin durant la crisi del coronavirus malgrat que hagin tancat els temples a Roma.

“Tenir les esglésies obertes, tret que Sanitat digui el contrari, perquè la gent pugui anar a resar, sense aglomeracions, em sembla una mesura d’esperança”, ha assegurat Omella en una entrevista a RNE que ha recollit Europa Press.

Així, el president de la CEE ha recordat que “d’una banda, ens ajudem i Déu ens ajudarà, perquè cal aplicar les regles de la prudència però que, de l’altra, cal deixar que el cor pugui demanar ajuda a Déu”.

El cardenal ha expressat la voluntat de l’Església de col·laborar en tot amb el Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i ha recordat que les misses es poden seguir per televisió i ràdio. “Seguim indicacions del ministeri, són els tècnics els qui parlen i ho hem de seguir”, ha indicat Omella .

Publicitat

Quant a la celebració de funerals o catequesis ha admès la necessitat de “regular-ho molt” per evitar que es converteixin en un focus de contaminació”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca