El Gremi d’Editors preveu que el Sant Jordi “se celebri”

Tixis creu que les llibreries encara tenen entre 8 i 10 dies per preveure els exemplars que necessiten

Publicitat

El president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patri Tixis, assegura en declaracions a l’ACN que el Sant Jordi “se celebrarà” perquè és el dia internacional del llibre, però preveu que la fórmula concreta en què es podrà fer a Catalunya es decidirà d’aquí “una setmana”, en funció de les mesures que determinin les administracions. En aquest sentit, creu que les llibreries encara tenen entre 8 i 10 dies per preveure els exemplars que necessiten per la diada, en funció de si hi ha signatura de llibres als carrers o no. Tixis recorda que la decisió sobre la instal·lació de parades l’han de prendre les autoritats sanitàries en funció del “context del moment” i que el sector seguirà les directrius fixades.

Des del Gremi de Llibreters constaten a l’ACN que estan a l’expectativa de les decisions que prenguin les autoritats competents.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes