Colau demana evitar fer vida social

"Faig una crida a la màxima coordinació entre administracions públiques"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest divendres als barcelonins que no vagin a bars i restaurants i que durant dues setmanes evitin fer vida social: “Allò que puguin evitar, que ho evitin”.

En declaracions a RAC1, que ha recollit Europa Press, ha assegurat que si no es fa de manera voluntària, les administracions han d’intervenir: “Faig una crida a la màxima coordinació entre administracions públiques”, i ha afegit que no poden actuar unilateralment.

L’alcaldessa ha explicat que no té cap símptoma, que es troba molt bé, i que està treballant des de casa: “Em queden nou dies aïllada”.

“Només qui ha tingut contacte amb la persona que ha donat positiu s’ha de quedar a casa. Que tothom sàpiga que per haver-me vist o saludat no s’ha de quedar a casa”, ha apuntat.

Publicitat

Ha desmentit algunes crítiques que només es fa la prova del Covid-19 als polítics: “Això no és veritat. A mi no m’han fet la prova perquè no tinc cap símptoma”.

Ha insistit que la societat ha de pensar en col·lectiu perquè és “la millor resposta” per protegir les persones més vulnerables, i ha demanat fer el màxim esforç en una situació d’emergència excepcional.

Així mateix, ha subratllat que el sistema de salut està fent una “feina extraordinària”, i ha assegurat que s’estan prenent mesures econòmiques per als sectors més perjudicats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca