El sector de l’oci nocturn aplica les mesures per poder sortir de festa

Volen garantir la implantació d'aquestes mesures restrictives

Publicitat

El Gremi d’Empresaris de Discoteques de Barcelona i Província ha garantit en un comunicat aquest dijous que aplicarà les mesures establertes per contenir la propagació del coronavirus en el sector de l’oci nocturn.

Així, els locals d’oci, les sales de concerts i les discoteques volen garantir la implantació d’aquestes mesures restrictives dirigides a evitar aglomeracions i concentracions de públic, tant a l’interior dels locals com a les cues d’accés.

El gremi ha assegurat el compromís de les empreses d’oci i espectacles per fer els esforços i sacrificis necessaris per adoptar les mesures que calguin per contenir l’epidèmia de coronavirus.

Les associacions empresarials reclamen que les taules en què treballen el Govern i els agents socials estableixin mesures pal·liatives fiscals i financeres que assegurin la viabilitat de les empreses i la capacitat de resistència a l’impacte econòmic.

Publicitat

Demana mesures per agilitar expedients de regulació temporal d’ocupació; el pagament ajornat de l’IVA, i crèdits bonificats i línies de finançament, “que permetin activar el circulant de les empreses que, ara per ara, han patit caigudes dràstiques de la seva facturació”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca