Balanç global del coronavirus: més 68.300 persones guarides

126.431 persones contagiades a 116 països i territoris, 4.641 víctimes mortals i 68.300 persones guarides

Publicitat

La pandèmia del nou coronavirus que es va originar a la ciutat xinesa de Wuhan ha superat els 126.000 contagis i suma més de 4.600 víctimes mortals a més de cent països, segons dades oficials que de la Universitat Johns Hopkins.

El balanç global actualitzat del nou coronavirus, aquest dijous a les 10.00 hores comptabilitza un total de 126.431 persones contagiades a 116 països i territoris, 4.641 víctimes mortals i 68.300 persones guarides.

La Xina continua al capdavant com el país més afectat, tot i que els últims dies ha aconseguit frenar i contenir el brot, amb 3.172 víctimes mortals i 80.932 persones contagiades, la seva majoria a la província de Hubei, de la qual Wuhan n’és capital.

Itàlia és el país més afectat per la pandèmia després de la Xina, amb un total de 12.462 persones contagiades i 827 víctimes mortals. Per darrere se situa l’Iran, amb 9.000 casos positius i 354 víctimes mortals per Covid-19, la malaltia respiratòria que genera el virus. Corea del Sud es manté com el quart país més afectat, amb 7.869 casos positius i 66 morts.

Publicitat

França se situa com el cinquè país més afectat per la pandèmia, amb 2.284 persones contagiades i 48 víctimes mortals, mentre que Espanya suma 2.277 positius per coronavirus i 55 víctimes fins aquest dijous a les 10.00 hores. Alemanya ocupa el següent lloc, amb 1.966 persones contagiades i tres víctimes mortals, i els Estats Units comptabilitza 1.312 positius i 38 morts. La resta de països afectats sumen menys de mil de contagis.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca