Balanç global del coronavirus: més 68.300 persones guarides

126.431 persones contagiades a 116 països i territoris, 4.641 víctimes mortals i 68.300 persones guarides

La pandèmia del nou coronavirus que es va originar a la ciutat xinesa de Wuhan ha superat els 126.000 contagis i suma més de 4.600 víctimes mortals a més de cent països, segons dades oficials que de la Universitat Johns Hopkins.

Publicitat

El balanç global actualitzat del nou coronavirus, aquest dijous a les 10.00 hores comptabilitza un total de 126.431 persones contagiades a 116 països i territoris, 4.641 víctimes mortals i 68.300 persones guarides.

La Xina continua al capdavant com el país més afectat, tot i que els últims dies ha aconseguit frenar i contenir el brot, amb 3.172 víctimes mortals i 80.932 persones contagiades, la seva majoria a la província de Hubei, de la qual Wuhan n’és capital.

Itàlia és el país més afectat per la pandèmia després de la Xina, amb un total de 12.462 persones contagiades i 827 víctimes mortals. Per darrere se situa l’Iran, amb 9.000 casos positius i 354 víctimes mortals per Covid-19, la malaltia respiratòria que genera el virus. Corea del Sud es manté com el quart país més afectat, amb 7.869 casos positius i 66 morts.

França se situa com el cinquè país més afectat per la pandèmia, amb 2.284 persones contagiades i 48 víctimes mortals, mentre que Espanya suma 2.277 positius per coronavirus i 55 víctimes fins aquest dijous a les 10.00 hores. Alemanya ocupa el següent lloc, amb 1.966 persones contagiades i tres víctimes mortals, i els Estats Units comptabilitza 1.312 positius i 38 morts. La resta de països afectats sumen menys de mil de contagis.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca