Casado posa el dit a la llaga al govern socialista

Diu que Illa va perdre credibilitat dient que es podia anar al 8-M i l'endemà "avalant el tancament d'escoles"

Publicitat

El líder del PP , Pablo Casado, creu que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, va perdre credibilitat dient que diumenge es podia anar a la manifestació del 8-M “si no tenies febre” i l’endemà al matí, “quatre hores després d’una entrevista on va dir que tot estava bé, avalar el tancament d’escoles”. “Aquesta credibilitat no es pot perdre en una crisi sanitària com aquesta”, ha assegurat Casado. En una entrevista a la Cope, Casado també ha dit que creu que les mesures per frenar l’epidèmia s’han pres “tard” i que el president del govern “s’havia de posar al capdavant de la crisi”. “S’ha de dir: assumeixo les conseqüències, encara que tingui un cost electoral, i dono tranquil·litat”, ha insistit.

Casado també dit que creu que, a banda de falta de credibilitat, ha faltat coordinació i informació. “Per exemple, s’hauria d’explicar als avis, que ara es quedaran a cura dels néts, els mecanismes de protecció”, ha insistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes