Aragonès reivindica el paper de Jové i Salvadó perquè els catalans votessin l’1-O

També reforça la seva confiança en Jové qui seguirà "evidentment" formant part de la taula de diàleg

Publicitat

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha reforçat aquest dimecres la seva confiança en el diputat d’ERC al Parlament i ex-secretari general de la Vicepresidència i Economia de la Generalitat, Josep Maria Jové, i ha assegurat que “evidentment” cotninuarà formant part de la taula de diàleg entre governs.

Així s’ha manifestat després que Jové i el també diputat i ex-secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó s’hagin acollit el seu dret a no declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la declaració indagatòria en el procés per presumpta desobediència, malversació i revelació de secrets en l’organització de l’1-O.

“Evidentment continuarà estant i participant en la taula, no només per la seva capacitat política i el seu compromís, també perquè cal tenir present que no es pot oblidar la situació de repressió que estem gestionant”, ha recalcat.

Segons Aragonès, Jové i Salvadó estan acusats per fer possible “que més de dos milions de persones poguessin votar l’1-O, i se’ls vol fer pagar les il·lusions, esperances i compromís de tot un país”.

Publicitat

“Cap tribunal no decidirà el futur de Catalunya”, ha subratllat el dirigent d’ERC, que ha reclamat també omplir la caixa de solidaritat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca